CLIENT:

Hanover Page Mill

PROJECTS:

Corporate Identity and Website.

8

Back to projects

Hanover Page Mill, a LEED Platinum, and Net-Zero Electric (NZE) building is a powerful statement of synthesis between architectural form and energy performance. Located at Stanford Research Park in Palo Alto, CA, this spec office building was designed using affordable and practical building strategies to provide higher occupant comfort standards.

Following the Fibonacci Sequence, the logo was designed to reflect their functional and aesthetic sense of design.  The simple, yet complex nature of the sequence reflects their approach to complex engineering solutions for clients from large campus power distribution to industrial air quality control to architectural lighting.

Showcasing the building, the website takes you through history, features, achievements, and accolades.

Homepage

Secondary Page